Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megszűnt az üdülési csekk?

Megszűnt az üdülési csekk?

Figyelt kérdés
Testvérem mozgássérült, neki alanyi jogon járt eddig. Én nem hiszem el, hogy ezen kell spórolni!!!
2011. jan. 11. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

nem szűnt meg,csak adóköteles lett

nekünk a cég még mindig ad

2011. jan. 11. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

az üdülési csekk alapítvány szűnt meg

Tehát a rászorultak üdülésére nincs mód. Ők maradjanak négy fal között, a gazdag meg úgyis külföldre megy pénzt költeni.

2011. febr. 3. 09:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát holnap utána nézek, de ha így van, akkor a mocskos ge..tzi Qrrva anyjukat b@sszák meg a ravatalukon.

A beteg kis nővérem gyógykezelésére kellett volna.

2011. febr. 3. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

nyugi, lesz helyette széchenyi pihenő kártya

és párhuzamosan még egy évig van üdülési csekk is

2011. febr. 4. 20:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Reméljük.
2011. febr. 4. 21:59
 6/6 kronkis12 válasza:
Én ezt nem értem. az üdülési csekk hivatalos facebook oldala körülbelül 2 hete indult... szerintem ez nem azt jelenti, hogy megszűnne a rendszer. párhuzamosan működik a szép kártyával, bár arról csak egy-két infót lehet hallani. a szép kártyát egyébként csak szállás igénybevétele esetén lehet majd felhasználni. csak úgy moziba elmenni vele vagy vacsorázni már nem lehetne, csak az üdülési csekkel.
2011. ápr. 14. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!