Ma reggel elloptánk az autónk! Miért is jó ez?
Figyelt kérdés
Ma reggel 04.30 körül arra ébredtem hogy anyámék kiáltanak hogy ellopták az autónkat.Hihetetlenül rossz érzés hogy kb 15 méterre volt tőlünk a kocsi az ablakkal szemben. Feljelentést tettünk a rendőrségen is. Kb mennyi az esély rá hogy vissza kapjuk? Suzuki SX4 piros színű kocsi volt. valamiért az az érzésem hogy már nincs is egy darabban hanem már rég bontásra küldték a mocskos ge***.2011. jan. 4. 18:34
1/11 anonim válasza:
Én sem tudom, hogy miért is jó ez.
Másvalaki esetleg?
2/11 anonim válasza:
Hogy,hogy miért jó? Hát pénzért... megrendelésre elvitték, ők kaptak érte 20-30 ezret, az ember aki megrendelte meg szétkapatja, és kiárul belőle pár százezret...
Vissza nem kapjátok, ha volt casco-tok akkor lesz valami pénzt előbb-utóbb. Ha nem, akkor semmi.
3/11 A kérdező kommentje:
a félreértések elkerülése végett a miért is jó ezt? azért írtam oda mert kérdést kellet írnom amugy nem érdekel hogy miért jó
2011. jan. 4. 19:04
4/11 A kérdező kommentje:
hát ja sajna casco nem volt tehát semmit nem látunk belöle és a legjobb az hogy még van rá hitel is!
2011. jan. 4. 19:05
5/11 A kérdező kommentje:
tehát fizethetjük a semmit
2011. jan. 4. 19:06
6/11 anonim válasza:
Hát igen... sajnos hitelre csak cascoval szabad autót venni. Főleg suzukit, amit a legjobban lopnak.
7/11 spyke93 válasza:
Ismerni kell a biztosítókat meg kell neki valakit hogy kötetetek már ár cascot és ezt írja mit tudom én 3 hónapal előbre és meg van oldva :D
8/11 anonim válasza:
Nekünk ha jól emlékszem 2002-ben lopták el szintén a házunk előtt a Ford Sierra kocsinkat.Rendőrségi feljelentés megtörtént.Mivel már több mint 10 éves volt a kocsi,így lopásra nem kötöttünk biztosítást..Igaz nem volt rajta semmi hitel,és voltak gondjai az autónak,de álmunkba sem gondoltuk,hogy valakinek a mi öreg tragacsunk kell..JA! és azóta sem láttuk viszont..De pár éve kaptunk egy határozatot,hogy a lopási ügyben az eljárást lezárják..
10/11 anonim válasza:
ma 19:27 vagyok
Azért zárták le,mert elkaptak egy drogos romániai pasast aki ugyan nem emlékszik rá,hogy mennyi autót lopott el,de a lopás idejében a mi környékükön lopott el több autót,így az illető pasas azt vallotta,hogy bár nem emlékszik rá(drogos állapotban) de akár ő is ellophatta.
A bírósági pernél nem bizonyított a részéről a kocsilopás,így lezárták az ügyet..Nem foglalkoznak vele többet..Ez 2002-ben volt..Jó régen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!