Miért kell derék és bokalánccal elővezetni a korrupcióval vádolt volt politikusokat?
hát ja, tudod első a megszégyenítés, és sokan legalább kiélhetik eme vágyukat, mert aztán értelme kb semmi valóban
és hát igen, egy ideje meg egy az egyben úgy kezelendők, mint akiket már elítéltek ilyen szempontból ...
és akkor állítólag itt nálunk létezik olyan, hogy ártatlanság vélelme, amíg a "független" bíróság nem ítéli el
egyszerfelvetették máramúgy ezt h az előzetes maga is ketté töri egy ember életét, hiába derül ki mondjuk fél év után, hogy nincs is semmi, de erre az alkotmánybíróság hozott egy olyan értelmes határozatot, hogy márpedig nem sérti se az emberi méltóságot se semmit, úgyhogy megy minden tovább
sztem is undorító ... nekem ismerősöm 9 hónapot volt előzetesben, miután kinyögték, hogy ja mégsincs semmi, és kiengedték, és nyomozás megszűntetve, az egész élete tönkrement, persze a híre elterjedt, na az már aztán a kutyát nem érdekelte, hogy igazából semmi se volt, de hát tudod, nagyobb szenzáció a negatív hír valakiről
ügyvédek meg még le is beszélték arról, hogy kártérítést követeljen, mert ebben a gyönyörű jogállamban azt mondta, hogy nehogy utána majd megtorolják, és ismét kitaláljanak ellene valami bűncselekményt (na csak mert ilyen is van)
Hagyónak nem lánc kéne, hanem teljes vagyonelkobzás tőle és az egész családjától, aztán egy "Fuckin' government, Viva South!" táblával a nyakában le kéne dobni Észak-Koreába.
Oszt csók!
undorító na, és állítólag ez az adott BV intézet hatáskörébe tartozik, ők döntik el, ha akrják, akkor egy sima tolvajt is bokalánccal ugráltatnak fel a lépcsőn
de azért összességében olyan érdekes, hogy civilizáltab országokban az egész letartóztatás is olyan normálisan tud zajlani, nem? nálunk bent van a lakásban az ürge aki olyan kövér h megmozdulni se tud, de rászabadítanak 25 felfegyverzett kommandóst, máshol pedig megkérik, hogy "fáradjon veem, uram, legyen szves" ... mintha lenne különsbég, nem?
09:42
na csak nehogy egyszer téged is elkapjon a gépszíj egy ilyen országban egy koncepciós hadjáratban, aztán melátjuk, akkor mit mondanál!
(nem vagyok Hagyó rokona !!)
héééééééééééé
előzetsről beszélünk ám !!
azaz szó nincs bűnözőről!!
de még ha arról is lenne szó, sztem meg nemzetközi egyezményeket is sért ez, hogy sok városban már turista látványosság lett, hogy képesek egy egész utcán végigvinni láncon szerencsétlent, és a megalázó büntetés tilos elvileg ... ez mi, ha nem megalázó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!