Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megoldhatnám így törvényesen?

Megoldhatnám így törvényesen?

Figyelt kérdés

Már tettem fel egy kérdést, hogy hogyan szerezzem vissza a cuccaimat. Átgondoltam. Mivel a rendőrség azt mondta, hogy a lakás a szülők nevén van, végképp nem tudnak tenni semmit, a szülőket nem akarom feljelenteni, velük jóban vagyok, csak a lakrész van lezárva még a szülőktől is.

Szóval ha én a szülőkkel megegyezek, hogy törjék fel a zárat a SAJÁT lakásukon és én kiveszem a cuccaimat, akkor elvileg semmi törvénytelent nem követek el. A volt párom hiába jelentene fel, hogy betörtem a lakásába, mert nem az ő nevén van.

Előre is köszönöm a válaszokat! Remélem így meg tudom oldani törvényesen a dolgot.

2010. dec. 17. 17:23
 1/3 A kérdező kommentje:
2 kérdéssel lejjebb van az előzmény.
2010. dec. 17. 17:25
 2/3 Robertotab válasza:
Ha a szülök nevén van a kecó és ők is belemennek ebbe a dologba akkor hajrá!De az akinek a nevén van a kecó legyen ott amikor elhozod a motyód.Ja és a lakatost,meg az új zárat is neked kellene fizetni.Így illendő,de szerintem ennyit megér,nem?
2010. dec. 21. 17:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, igazad van, de szerencsére közben megoldódott. megfenyegettem az illetőt a rendőrséggel meg egyéb szép dolgokkal, aztán összepakolt, és kikészítette a cuccokat a szülőkhöz :) Csak ennyi lett volna a dolga, de úgy látszik, csak így volt rá hajlandó. Már csak el kell hoznom őket :)
2010. dec. 21. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!