Mi a véleményetek a magántulajdon védelme érdekében otthonainkban tartható, szükség esetén használható fegyvertartásról? (pl. szlovák mintára) A hívatlan látogatók távoltartása érdekében, illetve önvédelem céljából saját portánkon!
és most ilyet lehet??
nem csak gázfegyvert lehet?
amúgy én jónak tartanám az éls lőfegyvert is, amerikai mintára, hiszen kimutatott dolog, hogy a bűncselekményeket sosem a nyilvántartott fegyverekkel követik el, azaz nincs veszélye
Sajnos a törvényeink nem engedik (egyelőre) a védelmi fegyverek tartását csak különösen indokolt esetben.
Nem tudom mi számít annak, három betöréses lopás, rablás után már gondolkodom a törvénysértésen, mármint a fegyver vásárláson, mivel a törvény képviselői egy elfelezett A4-es lappal átléptek minden esetben a dolgon. A riasztó már akkor ébreszt, amikor még felkészülhetnék, de hogyan és mivel. A rend őrei átlagosan 70-75 perc alatt érnek ki, ha egyáltalán kijönnek.
szegény betörőt nem szabad bántani na, hát végül is csak megélni akar, gondolom ... legyetek empatikusak
amúgy tudtam egy esetről, ahol pont ez történt, a srác elverte seprűvel a betörőt, aztán meg ő került előzetesbe súlyos testi sértés kísérlete miatt asszem, szal tényleg nem ajánlott
Jó ötlet lenne.
Például az USA-ban, Szlovákiában és Finnországban is működik és az emberek sem lövöldözik halomra egymást.
Csak támogatni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!