A francia idegenlégióba való belépésnek van bármilyen jogi következménye ithon?
Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 16:27
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom a magyar törvények szerint nincs jogi következménye, de ha belépsz 5 év a minimum és nagyon kemény. Nekem van egy ismerősöm aki volt 10 évig légiós és írt róla egy könyvet. Ha érdekel meg lehet venni. Nincs szépítve benne semmi.
2/5 anonim válasza:
Jogi következményről nem tudok, de mintha arról cikkeznének Franciaországban, hogy megszüntetik. Ennek a belépés előtt nem árt utánanézni.
3/5 yuda válasza:
Nekem volt egy munkatársam,aki kalandból kipróbálta,de aztán elszökött-gondolom ilyenkor keresik az illetőt,de ha valaki becsületesen letölti a idejét,nem hiszem hogy gond lenne.
Inkább az szokott lenni a probléma,hogy nincs teljesen végiggondolva az egész és ha közben megbánja, akkor van gubanc.Egy egyszerű kalandvágy szerintem kevés.
4/5 anonim válasza:
Itthon semmiféle jogi következménye sincs már. Régen még tiltották hogy magyar állapolgár idegen haderő tagja legyen, de már nem.
Most úgy kell elképzelni a légiót mint egy EU országon belüli munkavállalást. -az másik dolog, hogy gyakorlatilag olyan "munkaszerződést" kötnek veled, ami 5 évre szól és ha nem teljesíted akkor szankcionálhatnak.
5/5 anonim válasza:
Talán annyi gebasz lehet a dologgal,hogyha meggondolod magad a szolgálati idő alatt és elszöksz,akkor a francia állam körözni fog...és mivel van velük kiadatásunk,meg EU...hát az már necces lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!