Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha elkövetek egy újabb szabály...

Ha elkövetek egy újabb szabálysértés 2 éven belül, milyen bűntetést kapok?

Figyelt kérdés
tegnap 17:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Édesanyám miatt nem hagytam ott semmmit!!
tegnap 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy ki miatt nem hagytál ott semmit.

Ettől függetlenül egy patkány dolog. Másnak kárt, bosszúságot okoztál és féreg módon elakartad sunnyogni.

Teljesen mindegy, hogy ez a haverod, anyukád, a pápa vagy a Mikulás miatt volt.

Ma az átlag emberre legveszélyesebb dolgot műveled és ez a közlekedés.

Senkit nem fog érdekelni, ha elütés valakit mert anyuci mondta menj át a piroson. Te vezetsz, te döntesz. Te felelsz.

Egyébként milyen választ vársz a kérdésre? Ha 14 éves lennél megértenem, de megalapozottan feltételezem, több vagy.

Van nagyjából 200 szabálysértés, más és más büntetési tétellel. Hogy válaszoljuk meg, hogy másfél év múlva, egy nem ismert szabàlysértés miatt, milyen büntetést szabnak ki?

A helyszínen a rendőr látja az előéleted ezen területet. Ez az info befolyásolhatja, vagy nem. Megválaszolhatatlan.

tegnap 21:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem az volt ugye kellemetlen, hogy édesanyám biztosítása is megemelkedett miattam, de mondom mindig rám erőszakolja a vezetést, de eletem van belőle, másik hogy meghúztam más autóját, ha az én kocsimmal tettem volna, szó nélkül ott hagyok egy papírcetlit
tegnap 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Olyat, amit előír a törvény, arra emit elkövetsz.

A 2 éven belüli elkövetésed, - már ha felelősségre vontak - akkor az súlyosító körülmény a büntetés kiszabásánál.

Hogy ez mit jelent, ahhoz a konkrétumot is tudni kéne.

ma 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!