Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ausztria tartozkodási engedély?

Ausztria tartozkodási engedély?

Figyelt kérdés
Ugy tudom ha 3 honapnál tovább van valaki kinn, akkor meg kell csináltati. én 4 honapot leszek kinn szezonmunkán ideiglenes lakcimmel a hotelben fogok lakni ahol dolgozom. ilyenkor is meg kell csináltatni? mennyi az esélye hogy megbüntetnek ha nem csináltatom meg?
tegnap 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
50% hogy megbüntetnek
tegnap 01:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ausztriába Magyar Állampolgàrként nem kell tartózkodási engedély.
tegnap 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:

2

Mi den EU-s országban kell 3 hónap után intézni a hosszú távú letelepedést. Nem tartózkodási engedély de lényegében az mert ha nem csinàlod meg akkor vagy büntetést fizetsz vagy elhagyod az országot.

tegnap 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én értem, hogyha egy országban huzamosabb ideig tartózkodsz, munkát vállalsz azt hivatalosan intézni kell. De a kérdésben tartózkodási engedély van, az pedig egyáltalán nem szükséges.
tegnap 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:

4

Anmeldebescheinigung a neve és szükséges 3 hónapot meghaladó tartózkodás esetén. Bizonyítanod kell, hogy van hol laknod, meg hogy el tudod tartani magad. Ha ez nem sikerül akkor el kell hagynod az országot tehát attól mert nem tartózkodási engedély a neve lényegében azt a funkciót látja el.

tegnap 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!