Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy robotot prostitucióra...

Ha egy robotot prostitucióra kényszeritek akkor mentes vagyok minden olyan jogi következményektől mintha embert kényszeritenék helyre?

Figyelt kérdés
febr. 8. 19:47
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Juhász ezeknek utána lehet ne verde megint a jog egy másik része. Akkor mit ír a szerződés hogy bele nyúlhatok-e. Mobil lehet rotolni jogi következmények nélkül legalábbis úgy tudom. De ha feltörés nélkül biztosítom a robotot abból ugye nincsen gond. Kárralkozást nem tudom értelmezni hogy büntetik. Mererárnapom a robotot akkor az eleve bűncselekmény akkor is (más) bűn cselekmény ha nem okozok kárt a sajátom esetében nem
febr. 8. 21:38
 12/43 A kérdező kommentje:
Igazából maga a prostitúció kérdése érdekel mert azzal én is tisztában vagyok hogy a lopás pl bűncselekmény
febr. 9. 00:23
 13/43 anonim ***** válasza:
Talán értened egy kéne hozzá, mert nem túl egyszerű feltörni dolgokat, illetve szerintem egy 6 tengelyes robot felprogramozása is az említett célfeladatra jócskán meghaladja a képességeidet. 1 hiba is elég a tragédiához.
febr. 9. 07:34
 14/43 anonim ***** válasza:

Kérdező!

A kényszerítés hatására a sértett akarata ellenére tesz dolgokat.

Ettől tényállásszerű az elkövetés.

A robotnak nincs önálló akarata, őt programozod.

Következésképp nem tudod kényszeríteni se.

febr. 9. 07:44
 15/43 anonim ***** válasza:
#14 Valóban nem, hiszen a robot csak végrehajtja a programot, de ezzel emnereket igen, az a probléma.
febr. 9. 07:52
 16/43 A kérdező kommentje:

13 gyártónak kell értenie hozzá a felhasználónak nem.

A korában nem viccet robot porszívócserén programozom aki porszívóhoz.

15 az elírt szót még értem de hogy mit mondasz azt már nem. Mi is a probléma?

febr. 9. 08:35
 17/43 anonim ***** válasza:
#16 "A korában nem viccet robot porszívócserén programozom aki porszívóhoz." Ez mit jelent? Én úgy tudom értelmezni, hogy felszívtál valami port, amit nem kellett volna.
febr. 9. 08:40
 18/43 A kérdező kommentje:
Szövegfelismerővel írtam de náthás vagyok
febr. 9. 08:43
 19/43 anonim ***** válasza:
#9: Akkor nincs semmilyen bűncselekmény. Nyugodtan megteheted a fűnyíróval is, csak ha bekapcsolva felejted és úgy csinálod, akkor viszont csak egyszer.
febr. 9. 08:44
 20/43 A kérdező kommentje:

"A korában nem viccet robot porszívócserén programozom aki porszívóhoz."

Korábban szó volt robotporszívóról, azt sem én programozom, hanem a gyártó.

febr. 9. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!