Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol tudom bejelenti, ha...

Hol tudom bejelenti, ha kiadtak rólam egy ilyen információt?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy állásra. Interjú nem lett megbeszélve, csak a jelentkezés fázisnál tartok. Az önéletrajzomba bele van írva a jelenlegi munkahelyem. Egyik közvetlen munkatársam is jelentkezett ide, őt behívták interjúra, majd ott közölték vele, hogy én is jelentkeztem. Teljes nevemet elmondták neki, mert látták, hogy ugyanott dolgozunk. Nem publikus információ, hogy munkahelyet szeretnék váltani, nem kellett volna kiadniuk.

Hol tudnám ezt bejelenteni? Az meg hab a tortán, hogy a munkatársammal közölték, hogy minimálra jelentenék be és a többi kp...

ma 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
rendőrségen
ma 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Te mégis hol élsz? Itt csak NER lovagokra vonatkozik a védelem, meg se kell "támadni őket, elég ha mondják. Rád a gúzsbakötés vonatkozik, ha sokat ugrálsz.
ma 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a másik jelentkezőnél jobb alkupozíciót akarhattak ezzel elérni (rámutatva, hogy van riválisa akit még ismer is), lásd kapott is egy ajánlatot.

Itt vannak leírva a lehetőségek:

[link]

ma 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!