Járhat így nekem állampolgárság, vagy megkaphatnám valahogy?
Figyelt kérdés
Apám kint él Angliába, magyarként született, de már angol állampolgár, elég sok éve, egyik barátommal beszéltem erről, és felmerült nála kérdésnek, hogy így nekem járhat-e angol állampolgárság? Nem tervezem felvenni, de most már érdekel, nem találtam róla nagyon semmit, valaki esetleg tudja a választ? Köszi előre is!tegnapelőtt 20:03
1/3 anonim válasza:
Attól függ. Elmúltál már 18? Ha elmúltál, akkor nem.
2/3 A kérdező kommentje:
hónap végén töltöm a 18-at.
tegnapelőtt 20:42
3/3 anonim válasza:
Az annyiból másabb, hogy akkor apudnak kell igényelnie neked az angol állampolgárságot, de ott is meg kell lennie pár évnek (ha nem is az 5), hogy kint élsz és megvan a nyelvtudási szint.
Ezt hónap végéig tuti nem lehet megjátszani, pláne hogy nem kint élsz és nem kint jársz iskolában. Így marad az "alap" módja az állampolgárság szerzésnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!