Igazságügyi Minisztérium milyen kárpótlást tud adni biciklilopás esetén?
Figyelt kérdés
Benyújtottam az áldozatsegítő kérelmet, de nem biztos, hogy jót jelöltem meg benne, mert az utazásra kértem a kárpótlást, ami annyiban igaz, hogy azzal járok munkába. Teljesen új bicikli volt, ezért igazából nekem egy biciklit kell vásárolni, tehát az összeget szeretném visszakapni. A minisztériumból kerestek és azt mondták, hogy megyebérletet tudnak adni. De én azt nem szeretném, hanem a bicikli árát vagy annak egy részét. Mit tudok ez esetben tenni?jan. 2. 16:58
2/2 anonim válasza:
Csak hogy jól értsem.
Benyújtottál egy kérelmet. Az illetékes ezzel kapcsolatban felhívott téged.
Te pedig nem őt kérdezted meg, hanem a gyakorikérdéseken várod, hogy pontos választ kapj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!