Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Személyi igazolványhoz szükség...

Személyi igazolványhoz szükséges fotózáskor lehet rajtam sapka vagy kendő?

Figyelt kérdés

Mármint ami direkt a hajamat takarja...

És nem valami divathóbort okán, hanem mert egy betegség miatt olyan mértékű foltos hajhullásom van, hogy egy ideje, ha emberek közé megyek, akkor mindig van rajtam valami nagyon vékony anyagból készült sapka vagy pedig kendő.

Ha fejfedő nélkül fotóznànak, akkor kis híján kopasznak látszanék szemből, nem lehet megoldani úgy a fésülködést, hogy ne így legyen.

És nem szeretnék éveken keresztül olyan igazolványt mutogatni, amin nincs hajam.

Vajon megengedi a hivatal, hogy egy szolid sapka vagy kendő legyen rajtam?

Az arcom, homlokom teljesen látszana, és a fülem is, egyedül csak a hajam helyett lenne textil...

Mire számíthatok, megengedi a hivatal, vagy levetkőztet???

Van erre valami jogszabály?

Esetleg valakinek hasonló ok miatt személyes tapasztalata?

dec. 30. 10:30
 1/1 anonim ***** válasza:
35%

Elvileg nem lehet, de ha ezt elmondod az ügyintézőnek és látszik a sapka ellenére is, hogy milyen a hajad, akkor lehet, hogy nem lesz gond.

De miért nem veszel arra az alkalomra egy parókát? Senki nem fogja tudni, hogy az nem a saját hajad és akkor nem is kell a kérdést szóba hoznod. A neten találsz olyanokat amik nem túl drágák. Állandó viseletre nem jók, de egy fényképezésre igen.

[link]

[link]

Ha a hajaddal probléma van akkor meg lehet nem ártana egy rendes parókát megvenni.

dec. 30. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!