Mit tegyek ha 24 éves vok elsőnek rámírtak szex live al hogy kielégitjük egymást és átvert felvette videóra és azzal zsarol a többit sejtitek szerintem mit lehet tenni, ha szólok rendőrségnek akkor nem én kerülnék bajba?
Miért kerülnél bajba? Te vagy az áldozat. Annyi eszed remélhetőleg volt "24 vok" évesen, hogy nem fiatalkorú vagy kiskorú volt akinek kiadta magát a zsaroló, mert akkor felvethet kérdéseket, hogy neked is milyen motivációid voltak.
A többi tanulópénz. Zsarolónak soha nem fizetünk, mert mindig többet és többet fog kérni, és lehet a végén úgyis kitálal. Vagy feljelentést teszel és egy lépéssel elé kerülsz.
Azért 24 évesen lehetne annyi eszed, hogy nem mész bele ilyenbe.
Egyetlen megoldás a rendőrség, persze járnod kell majd kihallgatásra, a telefonod lefoglalják, mert bizonyíték, stb. De magadnak csináltad.
Mi az a szex live?
Amúgy tényleg ne fizess.
Esetleg próbálj megtudni minél többet róla. Pl hova kell utalni. de tuti neten találni ilyen technikákat, hogy kell infot megtudni valakiről.
vagy tényleg jelentsd fel.
Szerintem semmit nem veszthetsz. Most mi a legrosszabb ami történhet? Fogalma sincs ki vagy gondolom. Most kinek küldi el?
De ha tudná is valahogy, most mit tehet? Elküldi anyádnak? Ha van barátnőd és neki, akkor talán kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!