KB 2003 ban letettem a fegyver vizsgát, viszont 11-13 éves koromban pszichés zavarral kezeltek. Szerintetek engedélyeznék?
Figyelt kérdés
Mi kell hozzá? Mondjuk ha fegyveres vagyonőr akarok lenni?dec. 8. 01:02
1/8 anonim válasza:
Ha pszichés betegséged van,akkor a saját és mások érdekében remélem nem kapsz fegyvertartási engedélyt/nem vesznek fel olyan helyre,ahol fegyver kerülhet a kezedbe
Ez nem ellened megy, de nem feltétlenül lennél megbízható egy ilyen pozícióban és a pszichológiai teszteken lehet át sem mennél
2/8 anonim válasza:
#1 A kérdezőnek (elmondása szerint) 11-13 éves korában voltak pszichés problémái, és ha azt vesszük alapul, hogy 2003-ban "letette a fegyver vizsgát" (amit így nem lehet értelmezni, mert számos lőfegyver létezik, a vadászpuskától kezdve a maroklőfegyvereken keresztül a sportfegyverekig), akkor mostanra már feltehetően nem 11-13 éves, és ha jelenleg is vannak pszichés problémái, azt nyilván kiszűrik. Viszont az nem befolyásolja az engedélyt, hogy kamaszként voltak mentális problémái, amennyiben azok mostanra megszűntek.
3/8 anonim válasza:
Rendvédelmi szervnél 99%, hogy nem.
Civilként meg, igen, ha a házidoki + pszichológus is rábólint, azaz kiadja a papírt.
4/8 A kérdező kommentje:
2es. Igen, 41 vagyok.
dec. 8. 17:46
5/8 A kérdező kommentje:
2es. Az összesre letettem...
Pl vadásznak elmehetnék?
dec. 8. 17:47
6/8 A kérdező kommentje:
Golyós, söretes, maroklő stb...nem emlékszem mik voltak.
Mondjuk utoljára kiskamasz koromban löttem legfegyverrel.
dec. 8. 17:49
7/8 anonim válasza:
Ha jelenleg nincsenek mentális problémáid, akkor minden további nélkül megoldhatod. Nem egyszerű és rövid eljárás, de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!