Áttettem egy 1500 forintos mikulás csokit a Sparban a kasszán. Az őr pont engem figyelt már. Szerintetek mennyire jegyeztek meg?
Ki akartam próbálni jelez e, hogy "váratlan árucikk a csom..." stb.
Mert a csoki csak 70gramm volt.
Előtte köröztem mert semmit nem találtam ugyan is abban a Spárban még nem voltam.
Szerintetek mindig ugyan az az őr van?
Csak mert már az eladoterben is a seggemben volt, és azt nézte mi van a kosaramban. Pedig akkor még nem is akartam semmit csinálni, akkor döntőttem el hogy ha már úgy is néz csinálok is valami furcsát, elvégre addig még nem történt semmi konkrét nem búncselekmény.
Mi a francért szállnak rá valakire, mert ilyen még nem volt velem.
Mitől?
Van egy másik aki elémállna a bejáratnál?
Vagy hogy van ez?
Úgy éreztem magam mint egy terrorista aki már benne volt a hírekben.
Közben meg mellettem lopnak a sorok között takarásban azt meg nem szúrja ki.
Ha a gép nem jelzett, ő ugyan honnan látta volna, hogy nem lett beütve az áru? Ha akkor nem fogott meg, akkor utána már nem fognak vele foglalkozni.
Tudod, a kassza elhagyása után nincs helye a reklamációnak, ez fordítva is igaz.
Ha meg legközelebb nem csinálsz semmi szabályelleneset, nincs miért beléd kössenek.
Budapesten a sparban nincs biztior a kasszanal a belvarosban.
Sokszor van ugyanaz az or. De mem mindig ugyanaz.
Legkozelebb nem szolhat mar semmit,nem tudja radbizonyitani.
"Tudod, a kassza elhagyása után nincs helye a reklamációnak"
De, van helye. Az a szocializmusban volt, hogy örülj, hogy kaptál valamit, és fogd be a szád. Jogállamban legfeljebb poénnak jó a "Pénztártól való távozás után..." tábla.
1es. Ha beszkenneli a vobalkodot ,csipog egyet. A biztonsági őr már a forgokijarattol akkor mereven nézett.
Még a kosaramat nézegette bent.
Ha nem kezdett volna el a gep dumálni hogy " váratlan arucikk, blabla" lehet elkérte volna a blokkot.
De hallottam olyat hogy a kopasz SS tetoválásos biztior a DM ben eléallt az ajtóban és onnan rángatta be az orszobára az egyik évfolyamtársam mert kicserélt egy terméket blokk nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!