Miske2 kérdése:
Azért fel jelenthetnek engem mert egy adott ember megkérdezése nélkül csinálok róla egy úgymond "Találd ki,hogy ki lehet" Tiktok videót ,de az adott személy nevét én nem írom oda se képet nem rakok ki róla?
Figyelt kérdés
Aki nem tudja mi az a "Találd ki,hogy ki lehet" Tiktok videó,annak megpróbálom elmagyarázom.
Ez az egész igazából annyi, hogy van egy személy akinek a tulajdonságairól,ruházatáról vagy kinézetéről próbálunk stock fotókat keresni és kirakni Tiktokra ,és az embereknek más egyéb segítség nélkül ki kell találniuk hogy kire gondolhattam.
tegnapelőtt 18:27
2/2 A kérdező kommentje:
Nem
ma 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!