Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ittas vezetés bírósági tárgyal...

Ittas vezetés bírósági tárgyalásom lesz 2020 ban egyszer elvették 8 honapra akkor végzés volt , most bírósági tárgyalás 0.40 legalkohol mire számítsak tárgyaláson ! Nem tortent se baleset se kár ??

Figyelt kérdés

nov. 26. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elveszik megint.
nov. 26. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vissza se adnám.
nov. 26. 13:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Ertem vissza se adnad ?:') aztan megne ölj valakit hulla józanon ! Véletlen érted :D na mindegy ilyenkor hogyan szokotak dönteni az érdekelne kaphatok e az eltiltas penzbuntetésen kívül mást is ?
nov. 26. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül piásan ültél be a kocsidba vezetni, b+? Remélem, minimum valami felfüggesztettet kapsz.

nov. 26. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem arra értettem csak véletlen nezzetek a hireket veletlenul jozanul mennyi embert elutnek :) meg gyorsan ment es azert :D de ez a magyar emberek ezek vagyunk kerdez valamit az ember es megkovezzuk erte :D
nov. 27. 00:18
 6/8 Micimacko67 ***** válasza:
Kérdező, tévedsz! Nem azért köveznek meg, mert kérdeztél! Azért mert képtelen voltál az első esetedből tanulni! Ittál, megbuktál! Normális ember ember ebből levonja a konzekvenciát! Neked ez sikerült! Ezért kapod az ívet és nem a kérdésed miatt!
nov. 27. 07:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen enyhe besorolású igazábol ! Az ittasság amit elkövettem de holnap megírom azért mi lett belőle
nov. 27. 13:10
 8/8 A kérdező kommentje:
10 hónap + 390 ezer bünti lett csak mert mondtam megírom mi lett !
tegnapelőtt 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!