Mennyi időt vesz igénybe a vádemelés?
Tényleg annyira elvannak csúszva az ügyészek hogy minden a max határidő?
Az ügyész nem jelzett még vissza a rendőrnek akinek kihallgatáson voltam , hogy mehet vádemelésre.
De a rendőr azt mondta a tapasztalat szerint ez még sok idő lesz hiába van minden rendben az üggyel.
Tapasztalatok?
1 hónapja voltam kihallgatáson , azóta semmi információ , semmi papír .
Köszi a válaszod !
Igen ezt sejtettem.
Egy szabálysértési értékhatár alatt elkövetett lopási vétség az ügy, tanú nincs ,se bűntárs, kamera felvétel kielemzése megtörtént a rendőr holgy elmondása szerint, illetve az én kihallgatásom es gyanúsításom is megtörtént , csak az ügyész jóváhagyása kell hogy mehet vádemelésre.
Mivel nem fordult elő velem ilyen ( és nem is fog többet ) ezért nem tudom ez mennyire van rendben hogy 1 hónapja nem történt semmi.
Köszi a segitokesz választ!
Eszemben sincs fellebbezni, csak ne zárjanak el, 5 kiskorú gyermeket nevelek 😞 borzasztóan röstellem a történteket, és ez a várakozás is borzasztó, de persze egyértelmű hogy ennél vannak fontosabb ügyek is.
Köszönöm a segitokesz választ mégegyszer oszinten, és hogy nem kioktattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!