Gurbai2001 kérdése:
Mi történik akkor ha nem fizetem ki a büntetést?
Figyelt kérdés
Francia országban jöttem dolgozni 2 hónapra, kocsival Svájcon keresztül de a kocsiban volt nekem egy, Pillangó kés amiért a, Határőrök megbüntették. 1300 frankkal és még fel is jelentettek. Tovább engedtek de arra lennék kiváncsi Ilyenkor mire kell számítani a feljelentésből, és mi van ha nem fizetem ki a bünlettést. Köszönöm előre is a válaszokatokt. 6. 21:41
1/5 anonim válasza:
Miért pont egy pillangó kés volt nálad? Utazásnál ki hord ilyet magával? Elmondom barátom, nem lesz túl jó vége.
2/5 anonim válasza:
Hogy a jó istenbe vettek észre egy pillangókést?:D Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban... 10 éve járok a fél unión keresztül (Svájcban is voltunk 3szor), de sosem állítottak meg sehol. Én fizetnek a helyedben, a svájciak nem baxakodnak, ez itt nem balkáni felfogás. Ha nem akarsz fizetni a xart is kiperlik belőled később.
3/5 franciasrac válasza:
Majd kitalálják hogyha nem fizeted, van közös schengeni adatbázisuk, a te helyedben én ezt nem próbálnám, kitilthatnak Svájcból életre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!