Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A porckorongsérvvel le lehet...

A porckorongsérvvel le lehet százalékoltatni magad?

Figyelt kérdés
sajnos kiszakadt.
szept. 21. 19:58
 1/8 Mad Max2 ***** válasza:
szerintem nem
szept. 21. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megműtik és ha a műtét jól sikerül, akkor szinte teljes életet lehet élni, annyi van megszabva, hogy nem szabad nehezet emelni ezután. Nekem is meg lett műtve 2 évvel ezelőtt.
szept. 22. 11:34
 3/8 A kérdező kommentje:
mit jelent a nehéz?
szept. 22. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 10 kg van a papíromra írva, de még ehhez is alkudoznom kellett az orvossal, mert először csak 5 kg-ra akart lekorlátozni. Egy raktárban dolgozom, szerencsére nincs ebből problémám, de valóban figyelni kell a nehezebb súlyokkal, mert már volt, hogy túl emeltem magam, utána 3 hétig fájt. Csak remélem, hogy nem újul ki, mert akkor újabb műtét vár rám és akkor már valószínüleg nem engednem vissza erre a munkahelyre dolgozni.
szept. 22. 13:35
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es: gyógytorna nem segített?
szept. 22. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem voltam gyógytornán, nekem ez az egész egy rossz mozdulattal kezdődött, aztán lehet akkor kellett volna pihentetnem, de nem csináltam. Ezután egyik reggel már úgy keltem fel, hogy az egyik lábam lebénult, na azzal besántikáltam már a kórházba, ott még elküldtek MR-re, aztán mondta az orvos, hogy műteni kell.
szept. 22. 16:36
 7/8 A kérdező kommentje:
valamilyen gyógytornát probáltál mütét után?
szept. 22. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Kaptam néhány A4-es lapot amire ki voltak nyomtatva a feladatok, azokat kellene csinálnom a mai napig, de nem sokáig csináltam. Én ugye mint írtam fizikai munkát végzek és szabadidőmben sokat sétálok, biciklizek, de gyógytornára nem járok. Jelenleg amúgy nagyon jó állapotban van a gerincem, legalábbis semmi problémám nincsen vele, próbálok rá vigyázni, hogy ne erőltessem túl magam.
szept. 22. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!