Ha lejárt az álláskeresési támogatás akkor milyen ellátást kaphatok még azután?
Figyelt kérdés
Legyszives ne azzal kezdjétek hogy menjek dolgozni, mert allkáskereső vagyokszept. 20. 00:08
3/6 anonim válasza:
Szociális segélyt. Emellett minden mást, lakhatási támogatást, fűtési támogatást, élelmiszercsomagot, szinte mindent. Én húsz évig voltam így és közben még építkezni is tudtam.
4/6 anonim válasza:
Meg Foglalkozás Helyettesítő Támogatást FHT. Ez minden hónapban jön mint a fizetés. Ha ügyes vagy ezekből többet összeszedsz mint egy vállalkozó havi bevétele és te leszel a falu császára.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem adnak kellő információkat mert nem akarnak fizeni. Amit lehet letagadnak, vagy eltitkolnak. Ki van nekik adva. Persze sokan dolgozni se akarnak. De én éppen keresek munkát, addig kell valami azért. köszönöm a pozitiv hozzászólásokat.
szept. 20. 12:08
6/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. kérsz egy hatósági bizonyítványt Munkaügyitől, hogy kimerítetted az álláskeresésit. Ezzel együtt a kitöltött aktív korúak ellátása igény kérvénnyel leadod a kormányablakba és meg is igényelted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!