Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 18 év alatt látogatható lőtér?

18 év alatt látogatható lőtér?

Figyelt kérdés
Budapesten található olyan lőtér ami 18év alatt szülői engedéllyel látogatható?
szept. 11. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
24%

Segítek, hogy picit hamarabb megtudd oldani a problémáid.

Létezik egy olyan oldal, amit úgy érsz el, ha fentre beírod

www.google.hu

Itt sok dologra rá tudsz keresni, nagyjából mindent megtudsz találni.

Na most nehéz dolgod van, mi is lehet amit be kéne írni? Én tippeltem egyet és hogy a kérdésedre választ kapjak beírtam

“Lövészet 18 év alatt.”

Erre konkrétan a legelső találton levő válasz:

A hatályos jogszabályok alapján csak 18. életévét betöltött személyek lőhetnek éles lőfegyverrel.

A 18 év alattiak számára légpuskás mesterlövészetet, íjászatot illetve Airsoft lövészetet tudunk biztosítani.

Legközelebb próbáld ki, milyen ha minimális energiát fektetsz abba, hogy esetleg magadnak megkeresd a választ, nem pedig mások csinálják meg helyetted.

szept. 11. 22:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Amúgy így mire való az oldal ha felteszel egy kérdést és jön a válasz hogy "google"?

Ha már tudod a választ nehéz csak azt leírni és nem mellé tenni egy piszkáló megjegyzést?

szept. 12. 06:29
 3/4 anonim ***** válasza:
18%

Ez az oldal arra jó, hogy tapasztalatokat vagy olyan dolgokat kérdezz, amik nem konkrétan 1 perc megkeresni. Rengeteg téma van, amikben valaki 10 perc alatt válaszol, egy laikusnak viszont órákig kéne benne kutatni.

Szerinted volt értelme kiírni ide egy kérdést, ami több ideig tartott mintha magadnak utána nézel? Konkrétan egy perc beírni a kérdésed Google-ba és megtalálod magadnak a választ. Azért írtam piszkálóan, hogy próbálj néha picit önállóságra törekedni, mert ha egy ennyire egyszerű, egyértelmű dolgot nem tudsz önállóan megcsinálni, hatalmas problémákba fogsz ütközni.

szept. 12. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
18%
Hiába pontozzátok le, akkor is igaza van az előző válaszólnak. Gyorsabban megtalálod googleben mint h ide kíirod a kérdést.
szept. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!