Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Önvédelmi spray-t tilos...

Önvédelmi spray-t tilos külföldi webshopból rendelni?

Figyelt kérdés
szept. 11. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
miért volna tilos?
szept. 11. 15:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy van, hogy személy átvétel lehetséges csak?
szept. 11. 15:42
 3/7 A kérdező kommentje:
személyes*
szept. 11. 15:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Vagy az csak itthoni webshopokra vonatkozik?
szept. 11. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
A covidos időszakban valóban szigorúbban átknézték a csomagokat, nekem is küldtek vissza wish rendelésem, mondjuk korrektül visszakaptam az árát, ez egy esernyő volt, aminek a nyelében "kard" volt..... Szerintem már nem probléma rendelni, wishen rengeteg ilyen sprét árulnak. Bár én azt tanácsolom, inkább vedd meg vadászboltban, ha teheted, igaz drágább, 3000 Ft körül van a paprikaspré, de az tuti hatásos. A wish féle önvédelmi sprében nem bízom. Jobb az ilyet "hiteles helyen" venni.
szept. 20. 19:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy megbízható szlovák webshopról lenne szó.
szept. 20. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok . Kérdező nem ez a gond, a wish is megbízható nagyon ..... Minden terméket megkaptam, csak a minőség nem biztos, hogy olyan.... Különböző minőségű, és töménységű sprék léteznek..... Lehet ők gyengét árulnak. De ha onnan akarsz rendelni, megteheted, nem fogják már átvizsgálni ennyire tüzetesen a csomagot :)
szept. 21. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!