Ki lehet kérni, hogy valaki volt-e börtönben?
Van egy ember akinek azt mondtam voltam böriben, ami persze nem igaz, de mostanság ez egyfajta pluszt ad.
Ugye nem lehet leinformálni ?
"azt mondtam voltam böriben, ami persze nem igaz, de mostanság ez egyfajta pluszt ad."
Így igaz. Magyarok közt a sorkatonaságtól, köztetek meg csak a gladiátorképző elvégzésétől válik valaki emberré.
Természetesen nem nyilvános adat.
Amúgy meg el kéne gondolkodnod, hogy milyen emberekkel létesítesz párkapcsolatot! Az énáltalam ismert körökben például pont hogy vállalhatatlan lenne, hogy bűnöző vagy.
Római gladiátor vagy?:D
Ha én börtönviselt lennék, akkor minden lehetőségemmel titkolnám, nem az, hogy nem voltam és kitalálom, hogy voltam. Pláne kezdődő párkapcsolatban, te jó ég, ész megáll. Jó kis csaj lehet az is.
De amúgy mégis mit gondolsz? Bemegyek a hivatalba és bemondom, hogy hello, Gipsz Jakabról szeretném kérni a következőket: minden személyes adat, jelenlegi és volt munkahelyei, volt-e börtönben, mennyit keres, van-e hitele stb. A lábméretet is kiadják. Mondd, te normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!