Edy Market TW-928-EDY Erőteljes áramütés önvédelemhez és beépített zseblámpa mennyire lehet hatékony védelem támadókkal szemben ill milyen törvények szabályozzák,?
Figyelt kérdés
(azt sem értem hogy itt 10 000 voltos elektromos feszültséget írnak de egy elektromos sertés sokkoló max 50 v ilyet már láttam működni és valóban le vitt egy nem tudom menyi volt 100-200 kg disznót akkor egy 10 000 V-os megölne egy embert vagy nem is értem) vagy simán csak átverés ez az önvédelmi sokkoló pláne 2600 legyen 3000 ezret ft-ért mert akkor ismerősömnek szólok hogy basszus ez 3000 amit ő vett disznó sokkoló meg 25
Nem vagyok otthon elektronikában sem villanyszerelésben mondjuk ez úgy is le jött.
szept. 7. 16:48
1/4 Molyember válasza:
Sokkolót nem tarthatsz magadnál, ráadásul ez valami nagyon fing minőség lehet ennyiért. Jó esetben hatástalan, rossz esetben megölöd vele a támadót, és akkor biztosan börtönbe kerülsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Nah igen még itthon sem hasznàlható ha valóban hatàsos.
szept. 8. 07:25
3/4 Thunderfairy válasza:
Csak a gázspré és gázpisztoly az engedélyezett.
4/4 A kérdező kommentje:
Nah és ez?
szept. 9. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!