Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Edy Market TW-928-EDY Erőtelje...

Edy Market TW-928-EDY Erőteljes áramütés önvédelemhez és beépített zseblámpa mennyire lehet hatékony védelem támadókkal szemben ill milyen törvények szabályozzák,?

Figyelt kérdés

[link]

(azt sem értem hogy itt 10 000 voltos elektromos feszültséget írnak de egy elektromos sertés sokkoló max 50 v ilyet már láttam működni és valóban le vitt egy nem tudom menyi volt 100-200 kg disznót akkor egy 10 000 V-os megölne egy embert vagy nem is értem) vagy simán csak átverés ez az önvédelmi sokkoló pláne 2600 legyen 3000 ezret ft-ért mert akkor ismerősömnek szólok hogy basszus ez 3000 amit ő vett disznó sokkoló meg 25

Nem vagyok otthon elektronikában sem villanyszerelésben mondjuk ez úgy is le jött.

szept. 7. 16:48
 1/4 Molyember ***** válasza:
Sokkolót nem tarthatsz magadnál, ráadásul ez valami nagyon fing minőség lehet ennyiért. Jó esetben hatástalan, rossz esetben megölöd vele a támadót, és akkor biztosan börtönbe kerülsz.
szept. 7. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nah igen még itthon sem hasznàlható ha valóban hatàsos.
szept. 8. 07:25
 3/4 Thunderfairy ***** válasza:
Csak a gázspré és gázpisztoly az engedélyezett.
szept. 9. 17:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Nah és ez?
szept. 9. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!