Ha az illető ittas állapotban jelenik meg az ingósságaiért, akkor is köteles vagyok beendgedni?
Figyelt kérdés
Van egy illető (családtag) aki egy ideig nálam lakott, mert segíteni akartam neki helyreállni és leszoktatni az italról. De nem sikerült.
Most jelenleg a 3. Napja részeg egyhuzamba, velem pedig olyankor erőszakos, megütni pedig nem fogom mert annyit kapok érte mint egy értelmes emberért. Frontint is szed ez az illető és arra iszik rá, valszeg ezért erőszakos.
Most a kérdésem az lenne, hogy mivel van itt nálam cucca, köteles vagyok akkor is beengedni hogy összeszedje ha ittas állapotban, erőszakosan jelenik meg?
aug. 25. 00:11
1/2 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mi köti az ingatlanhoz. Tulajdonrész? Ha nem (ezek szerint haszonélvezeti jog sem), akkor pakold ki szépen a holmijait a kerítés elé, aztán viheti, ha akarja. Ha tovább erőszakoskodik, hívj rendőrt.
2/2 anonim válasza:
Tehát csak akkor vagy köteles beemgedni, ha van részesedése az ingatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!