Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyi a túlóra kertje egy 12...

Mennyi a túlóra kertje egy 12 órás folyamatos műszakot végző embernek? Ha ki van a maximális túlóra keret (250 óra) továbra is el rendelhető a túlóra? 21-22 re kaptam kötelezőt de mi van ha nem jövök be ? Szabadnapra esne nekem

Figyelt kérdés
Már szerintem ki van a tulóra keretem

aug. 17. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

400 óra túlórád lehet 1 évben. Erről kell kapnod szerződés módosítást mert addig el lehet menni, de ennél többet törvényesen, legálisan már nem!

Bár nem tudom hogyan jársz hány nap munka hány nap pihenő, de ha mindkét pihenődre kaptál és utána rendes műszakod lesz meg előtte is tehát 4 nap 12 órába egymás után és nincs se előtte se utána 48 óra pihenőd minimum az sem törvényes ám.

aug. 17. 14:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Jelenleg 332 óra túlórám van! Nem kaptam még szerződés módosítást ! 3 napot dolgozok délelőtt 3 nap pihenő majd 3 nap dolgozom így ha ezt be vállalom akkor lessz 2 nappalos műszakom majd 3 éjjel ugye és most akkor pihenő nap nélkül lesz 5 nap 12 órám ! Szerintem ez így kész átverés már
aug. 17. 15:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért lessz így is pihenő napom mivel bele esik a 20 - dika ami ugye állami ünnep
aug. 17. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!