Mi lesz/lehet azzal a karatemesterrel, aki felrúgta a gyereket?
A kalandparkba felrúgta a kisfiút, az életműdíjjal kitüntetett karateedző, aki egész életében az elfogadó ázsiai harcművészet filozófiáján nevelkedett 3 danos nagymester. Biztos hozzájárult a rekordmeleg is, de nem hiszem hogy ezt a cselekedetet felmenti a körülmény.
Azóta lemondott a vezetőségi posztról. Most külföldön nyaral, nem jön haza. Ez érthető, biztos nem volt olcsó a nyaralás. Azt nyilatkozta, hogy azóta az anyukával már össze is barátkozott. A kisfiúval is kibékült, már hétfőn saját akaratával ment hozzá edzésre. Minden rendben van.
Eközben olvasom a telexen, hogy már jelentkezett egy gyerek, hogy őt rendszeresen verte. Egy másik pedig hogy megerőszakolta. Azt is olvastam, nem tudom igaz-e, hogy ez a Nagymester valami Yakuza negatív ideológiai karateiskola képviselője volt, ami a nevében is jelzi, hogy ez nem igazi spirituális irányzat. Úgy képzelném el a - fb kommentek alapján- hogy ez a Cobra Kai irányzathoz hasonló. Aki még emlékszik a retro Karate-kölyök filmekre.
Mi lehet jogilag az edzővel, ha visszajön? Ha visszajön egyáltalán, mert már lemondott. Lehet elmegy edzeni vagy hasonló testi fenyítésű foglalkozásba mit tudom én kidobó ember lesz egy bárban Németben pl....Gondolom nem kell rendőrséggel hazahozatni?
Vagy leültetik, vagy kimegy a tárgyalás után is, és kint is marad.
Itt nálunk jó ideig az utcára sem mehet ki, a karate világából pedig végképp kiírta magát.
De szerintem minden egyéb sportágból is.
Sajnos semmi nem fog történni, lesz majd valami NER féle per ahol kap 100 ezer forint pénzbírságot.
Én amugy tényleg nem bánnám ha 1-1 ellen valaki leverné az utcán amolyan megalázási célzattal és kitenné a felvételt az internetre...
Maximális büntetés a bántalmazás és kiskorú veszélyeztetése miatt 5 év börtön.
Láttam a videót, 8 éves fiunk van, konkrétan sírtam...
Remélem (!!!) minimum 2-3 évet ülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!