Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezt érdemes lenne bejelentési?

Ezt érdemes lenne bejelentési?

Figyelt kérdés
A Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál van valaki akit én nem ismerek, pénzért állít ki olyan karikás utazási utalványt amivel majdnem hogy ingyen lehet utazni. Nekem alapból van, engem nem érint. De pl egy kolléganőm, ezzel a hamis utalvánnyal nyugdíjas bérletigazolványt állítat ki magának, majd utána leveszi róla az ő képét, majd felragasztja azét, aki rendelte a bérletet, és ezzel gyűjti a pénzt. Ezek elég súlyos dolgok, és én tudok róla. Ráadásul meg is bántott ez a kolléganő. Jó lenne ha ez kiderül e? Az a fő bűnös aki hamis közokiratot pénzért ad
2024. júl. 20. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. júl. 20. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Budapesten (lehet, hogy máshol sem) januártól már nem kell fényképes nyugdíjas bérlet, amivel használni lehetett a havi nyugdíjas bérletet. személyi számát szoktam megadni hozzá. A karikás” utalványt az ellenőrnek kell bemutatni, ha kéri.

Amúgy milyen pénzt gyűjt így?

2024. júl. 20. 18:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Mégis átkreálta a nyugdíjas bérletigazolványt.

Tavaly például a fiát látogatta meg abból a pénzből külföldön

2024. júl. 20. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
3. De milyen pénzből? Pénzt nem adnak.
2024. júl. 20. 19:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Akinek nem járt a nyugdíjas bérlet (csak a teljesárú) arról fotót készítettek, és lecserélte az ismerősöm az ő képét annak a képére akinek kellett a bérlet
2024. júl. 20. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!