Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van itt ügyvéd vagy tudnátok...

Van itt ügyvéd vagy tudnátok esetleg segíteni kérvénnyel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy ugyebár háziőrizetben vagyok és írni szeretnénk anyukámmal egy kérvényt hogy haza engedjenek engem én 24 éves vagyok nagykorú viszont most azt nem tudjuk anyukámmal pontosan hogy neki kellene kérvényezni hogy haza engedjenek vagy nekem?Mivel én nagy korú vagyok azt gondolom nekem kell de anyukám azt mondja neki kellene
júl. 8. 16:00
 1/2 MDaniel98 ***** válasza:
Általában a házi őrizetből való szabadulás vagy engedélyezési kérvényeket a személy maga nyújthatja be, különösen akkor, ha nagykorú és jogilag cselekvőképes. Ha te vagy a házi őrizet alatt álló személy és nagykorú vagy, valószínűleg neked kellene a kérvényt benyújtani.
júl. 12. 14:28
 2/2 ecksdee válasza:
Ajánlom dr. Mayer Pétert a Plenter & Kiss Ügyvédi Irodából. Megfizethető áron dolgozik, online is lehet konzultációt kérni.
aug. 1. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!