Gyermekelhelyezési per, igazságügyi pszichológus szakvélemény?
A bíróságon kérvényeztem igazságügyi pszichológus bevonását, mert anyuka durván ellenevelő.
Meg lett hallgatva a gyerekem, én, a gyerek anyja és az új palija is, hogy a pszichológus kivizsgálja az ellennevélés, amit anyuka alkalmaz és megvizsgálja a szülői alkalmasságunkat.
A kérdésem, hogy ennek eredményéről mikor tudok meg valamit?
Csak a következő tárgyaláson fogja ismertetni a bíró, ami októberben lesz, vagy már előtte?
Csak mert stratégia szempontból rendkívül fontos lenne tudnom és az eredmény tudatában felkészülten menni a tárgyalásra.
Egyszerű.
Készülj két forgató-könyvvel.
Jah ha esetleg érdekes Vikinek, Ez lesz a menete, mert másnap felhívtam az ügyvédem, mert nonszensznek éreztem, hogy a következő tárgyaláson kellene csak hallanom a szakvéleményt.
Szóval elmondta az ügyvéd hogy a pszichó doki ha kész van, elküldi a szakvéleményt a bíróságra, a bíróság pedig még az aznap küldi tovább az ügyvédeknek.
Tehát felkészülten tudunk majd a következő tárgyalásra menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!