Vallomást (írásban) próbálok tenni az ugyintezes.police.hu oldalon de egyszerűen nem találom, hol. Melyik menüpontban lehetséges?
Ez a választék, szerintem:
a) Adatszolgáltatás bűnügyi adatkérésre | BE-0001
b) Bűncselekményekkel kapcsolatos beadványok (feljelentés, indítvány, panasz, bejelentés, beadvány) | IN-10001
Azért vagyok tanácstalan, mert a fentiekben sehol nem látom a "vallomás" szót.

Mert ott nem is tehetsz vallomást, te szerencsétlen!
Ott kizárólag beadványtételre (E-Papír) van lehetőséged.
A vallomás az egy eljárási cselekmény, ahol kötelező figyelmeztésekre is kell válaszolnod, az érdemi vallomásod előtt.
Ezt nem lehet E - papíron.
Vallomás: ügyvédtől kérdeztem, 30e/óra. Pontosan azt mondta h epapíron küldöm be a _vallomást_. E-papíron. E-papíron, ismétlem, hogy még te is értsd.
Boldog Karácsonyt!
Szerintem én nem kezdtem sértegetni, azt se tudom ki vagy, meg arról sem tudtam h egyáltalán a világon voltál, amíg ide nem böfögtél. Én undorodnék magamtól ha kérés nélkül kezdenék, de ez én vagyok, nem mindenki születik kellő igazságérzettel.
Most pedig már 100000% biztos hogy a hülyeséget nem én mondtam, hanem a troll, aki idejött káromkodni.
Tökéletesen csináltam hogy e-papíron adtam be az utólagos vallomást, ahogyan a megkérdezett ügyédnő mondta.
Ezt pedig onnan tudom hogy azóta jártam bent a rendőrségen, olvastam amit beadtam, ott volt ahol kellett.
És, az erkölcsim sem ugrik. Sorry, troll barátom. :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!