Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az Amazon.com-on történt...

Zeamays kérdése:

Az Amazon.com-on történt rendelés esetén van-e jogilag lehetőség ügyintézésre?

Figyelt kérdés

#amazon #Rendelés reklamáció #Vételár visszaigénylés
2024. júl. 2. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen van. Magán az oldalon belül is, de ha az nem járna eredménnyel, akkor is még számos lehetőség van. Az ügyintézés szó nem sokat mond.

A kulcsszavak alapján: nem kaptad meg a kifizetett terméket, vagy hibás, vagy meggondoltad magad? Ilyesmiről van szó?

2024. júl. 2. 13:42
 2/4 anonim válasza:

Az amazon alapvetően elég rendesen szokott eljárni az ilyen ügyekben.

Én vettem tőlük egy laptopot, de a képernyő sajnos nem igazán volt tökéletes szóval igényeltem a visszaküldést az oldalon, feladatam az utasításaik alapján postán, ahogy kérték.

Amint megjött a csomag a raktárukba, azonnal visszakaptam a teljes árat + miután lefotóztam és elküldtem nekik emailben a postai feladásról a számlát, még annak az árát is megtérítették.

Ha ilyesmi ügyed van velük, akkor az én tapasztalatom alapján teljesen korrektek (ezért vettem tőlük egy másikat ami már jó volt).

2024. júl. 3. 23:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

A probléma megoldása megtörtént!

2024. júl. 8. 11:05
 4/4 JennyR válasza:

Ha tudnátok nekem is segíteni,

Véletlenül 2x rendeltem meg a terméket, és sehogyan sem tudtam visszavonni.

Mostmár sajnos az árat is levonta. Nem tudom, hova fordulhatok, hogy csak az egyik terméket szeretném.

nov. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!