Életkezdési támogatást valaki megkapta már? Holnap fogom feladni a levelet, őszintén a megadott cím sem stimmel számomra. Ha kiutalták, vagy póstázták az emlegetett 40.000-42.000Ft-ot, akkor mennyi időbe telt mire megkaptátok?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2024. júl. 1. 23:28
2/2 A kérdező kommentje:
Megkaptam, már kb 2 hete. Az összeg nem 40.000FT. Szüleim nem kötöttek nekem babakötvényt, így akinek nem kötöttek babakötvényt annó, ugyanúgy jogosult az életkezdési támogatásra, amelynek összege 40ezer forint az állam által, és ez ugyanúgy kamatozik. Én 119.000Ft-ot kaptam, ÉLETKEZDÉSI TÁMOGATÁS címszóval. Nem babakötvény.
2024. aug. 2. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!