Aki mostanában csináltott lakcímkártyát annak kértek személyi igazolványt a bejelentésnél?
Figyelt kérdés
Változott a nevem és szeretnék új lakcímet is, de közbe lejárt a személyim. Nem szeretnék az új nevemmel/régi lakcímemmel személyit csináltatni hogy aztán új címmel új lakcímkártyat csináltak amivel újabb személyit kell csinálnom lakcím változás miatt is!jún. 25. 13:25
1/4 anonim válasza:
Én mondjuk személyi megújitásánál kaptam új lakcimkártyát, mert a régi már ramaty volt :D
2/4 Fsms válasza:
Kérik. De miért nem csinálhatod meg egyben?
3/4 A kérdező kommentje:
Hát én is azt hittem hogy lehet, de kiderült hogy házasság után automatikusan küldik a lakcímkártyát a névváltozás miatt…. Ha ezt tudom már rég átjelentkeztem volna, de sajnos nem néztem utána!
jún. 25. 16:04
4/4 anonim válasza:
személyit úgyis kell csinálni, akkor kérsz új lakcím kártyát
a régi újat "kidobod"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!