Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudnék még az ilyen...

Mit tudnék még az ilyen képekkel csinálni?

Figyelt kérdés
Hogy egy félpucér kislány éppen lehúzza egy másik kislány bugyiját és sok más félreérthető kép is van, magán a weboldalon jelentettem is ezeket, de Google-n keresztül nem tudom, mert nem engedi valamiért a teló a jelentésnél, hogy beszúrjak egy adott képernyőképet, szerintem bugos, vagy nem tudom.

2024. jún. 10. 06:39
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Igazából ha lenne valaki, aki tudná jelenteni ezeket legalább 1-szer az jó lenne.
2024. jún. 10. 06:40
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Gyári visszaállításokra tedd.De azért jelentettem a kérdés, hogy tegyék más kategóriába, hátha a zámítástechnikában tudna segíteni többet.
2024. jún. 10. 06:50
 3/37 anonim ***** válasza:
76%
Es a gyerek szexbabak ? Lattam olyat a neten ...nem fura kicsit sem? Kinek gyartsak ?
2024. jún. 10. 06:51
 4/37 anonim ***** válasza:
30%
köszönjük 3 a "hasunos" gozzászólásodat, szerinte menj még kicsit alukálni , én addog jelentem a hozzászólásodat.
2024. jún. 10. 06:53
 5/37 A kérdező kommentje:
#3 Azok legyenek most a legkisebb problémáim hogy őszinte legyek, ott senki nem sérül, ezek a kislányok viszont egyértelmű, hogy molesztálás áldozatai voltak, nem is értem miért enged az oldal ilyet feltölteni, bár így legalább van rá bizonyíték.
2024. jún. 10. 06:57
 6/37 A kérdező kommentje:
Már az AI generált képek miatt is tettem fel kérdést és azzal sem értem el semmi sikert, nem értem miért s@@@k rá a weboldal is meg maga a Google is a jelentéseimre!!!
2024. jún. 10. 06:59
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, megoldjuk! Én raktam be hajnali 4-kor a számítástechnika kategórába kérdést és hamar válast kaptam.

Elsőkörben futtass le egy vírusírtót a mobilodon.

2024. jún. 10. 07:00
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrségnek továbbítsd
2024. jún. 10. 07:02
 9/37 A kérdező kommentje:
#8 Ja mert lehet azért nem enged képernyőképet beszúrni, mert vírusos a telefon? Vagy az oldal miatt mondod? Igazából annyi oldalt látogattam meg már, hogy nem aggódok a vírus miatt! 😂
2024. jún. 10. 07:05
 10/37 anonim ***** válasza:
Gyáribeállításokra állítsd a telefont.
2024. jún. 10. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!