Az mennyire szabályos, hogy a Szerencsejáték Zrt bukmékerei teljesen élőben tudják követni az adott eseményt, a szerencsétlen fogadni vágyó pedig 3 perces késéssel nézheti ugyanazt a mérkőzést?
E-sportra fogadtam élőben. Nyertem párat, nagyon jól ment a dolog. Viszont az utolsó fogadást amiatt buktam el, mert 3 perces késéssel közvetítik twitchen a mérkőzést.
Eleve nagyon gyanús volt az odds amikor megraktam. Aztán alig telt el pár másodperc és ki is lett értékelve a szelvény: vesztes. Közben még nézhettem 3 percig, ahogy küzdenek a felek az "élő" adásban.
Nyilván, ha élőben látom én is, akkor nem rakom meg. Ráadásul a twitches linket a szerencsejáték zrt adta meg. Technikailag maximum 10 másodperces késés lenne csak. Egyértelmű, hogy ezt direkt így állították be.
Sajnos minden szerencsejáték úgy van megalkotva, hogy a ház nyerjen.
Nem tudom, mennyire legális (valószínűleg igen, de nem vagyok jogász), vitatható az erkölcsössége, de ilyen a világ. Állj rajtuk bosszút azzal, hogy nem adod nekik a pénzed.
Nyilván nincs a tippmixnek élő rálátása. A szervező küldi az adatokat egy API-val a világ különféle fogadóirodáinak. A zéerté csak megvette a jogokat. Az oddsok kialakítása a többiek oddsaihoz igazodik. Nincs semmilyen befolyása rá... egyszer megírták a scriptet, és azóta úgy van, működik.
Az, hogy miért van késésben a twitch adás, valószínűleg oka van. Jó eséllyel le van írva az oldalukon, és a twitch csatornán is. Ennek megint semmi köze a szerencsjáték zrt-hez. Az e-sport szervezőjénél nézelődj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!