Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A HHC termékeknek milyen...

A HHC termékeknek milyen hatása lehet? Meg legális ilyen gumicukort vagy olajat rendelni?

Figyelt kérdés

Érdekes mert legálisan lehet rendelni

de azt írják 2023 augusztus óta illegális akor most mi van?

Ugyan az mint a kratom esete hogy botanikai célra vagy muzeális gyűjtés cimen lehet vásárolni?

2024. jún. 5. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt én is nézegettem, a hhc már lehet hogy nem, de van olyan is hogy thc-p meg thc-j ilyesmik.

Úgy emlékszek hogy a thcp a legjobb. Csak éppen nincs megbízható weblap ahonnan lehet rendelni...

2024. jún. 5. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Vagy h4CBD ugyan az mint a HHC csak meg mindig legális .

De van olyan is hogy THC b elvileg egy oldalt láttam ahol van mind és magyar .

Én amúgy eddig csak rendes CBD olajat fogyasztottam bódító hatás nélkül autizmusomra mint nyugtató de nemsokat használ.

Én nekem gyógyszer is lenne a szórakozás mellet.

2024. jún. 5. 19:08
 3/4 anonim válasza:
Nem tartotok attól hogy ezek az ismeretlen változatoknak van valami mellékhatása, vagy csak simán nem az van a csomagban mivel seni kem ellenörzi?
2024. jún. 5. 19:57
 4/4 A kérdező kommentje:

3#Én nem. cseheknel ellenőrzik valamennyire és onnan hozzák vagy németektől. mérget nem adnak legfeljebb nem használ azért ezeket normális gyárakban csináljak leírással márka névvel nem a maffia készíti

A marihuána elvileg gyógyhatású is lehet.nekem antidepreszansoktol is volt mellékhatás impotens lettem 1 hónapig plusz állandóan aludtam

Ennél csak jobb a thc vagy hhc

A pszichiáterek is csak kiserletezgetnek enis azt teszem

2024. jún. 5. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!