Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Internetrol rendelt funyirot...

Internetrol rendelt funyirot visszavihetem miutan hasznaltam?

Figyelt kérdés

A praktiker weboldalan le volt ertekelve egy funyiro 84 ezerrol 60-ra,

Megrendeltuk, elhoztuk, osszeszereltuk, de nagyon gyenge, nem felel meg.

Azt tudom, hogy 14 napos elallas illet meg, de akkor is, ha mar vegtunk vele fuvet?

Nem rossz, hibas, csak nekunk nem felel meg. Ilyen esetben is elallhatok a vasarlastol?

máj. 31. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Tisztítsd le. 1x használt fűnyírót lelehet úgy tisztítani, hogy azon használati nyom sem látszik, de igen, ellehet állni azután is, hogy használtad. Azonban az a kérdés, hogy mit jelent az, hogy elhoztad? Mert hiába rendelted meg a neten, ha üzletben vetted át, abban az esetben a 14 napos elállás tudomásom szerint nem él. Házhozszállításnál élhetsz ezzel a jogoddal.
máj. 31. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:

él az elállás akkor is, ha személyesen veszed át. ez az EU szabály.

az, hogy kipróbáltad nem baj, a törvény lehetőséget ad rá.

meg kell nézni, mi a folyamat, lehet, hogy előre jelezni kell nekik, lehet elég visszavinni és ott intézik egyből. honlapon biztosan fent van. (nem is értem, miért nem azt nézed ahelyett, hogy itt kérdezel)

DE!

ha széthajtottad, mert úgy voltál vele, hogy gyenge ugyan, de azért letolom vele füvet, mert kell, az már nem oké.

máj. 31. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!