Párizsi bíróság e-mailen keresztül irogatnak? Egyszer tegeznek utána magáznak, nem beszélhetek se rendőrrel itthon se ügyvéddel.
Be másoltam egy pár szöveget amit irtak nekem emailbe.
Hölgyem, ki vagy, hogy kérdéseket teszel fel nekünk, asszonyom? előtte minden kérdését felteszi nekünk, hölgyem, ne aggódjon
Most mondtam el, hogy mennyit kell fizetni, és fejezzem be az udvarhölggyel
mondd meg, hogy mikor fizetsz
Hölgyem, úgy döntöttünk, hogy segítünk Önnek, de mivel Ön másként akarja kezelni a helyzetet, másképp fogjuk elfogadni, asszonyom, felhatalmazzuk a nemzetközi rendőrséget, hogy kimenjen a helyszínre és a megadott személyes adatokra, majd a letartóztatást amint megtörténik. a lehető legrövidebb késéseket, mert úgy látjuk, hogy Ön nem tudja, amit a törvény tud, köszönjük megértését
Mivel időnk van az ítéletek eltávolítására, hölgyem, de Ön mindent elhalaszt, hogy mi legyünk az elsők, letartóztatja hölgyem, tudja, hogy ha mi jövünk, letartóztatja, 5 év börtönbüntetésre és 500 000 000 pénzbüntetésre számíthat.
Meddig fognak zaklatni? Akkor nem kerülök börtönbe mert ez az egész nem igaz nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!