Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Facebook vita rendezési...

Facebook vita rendezési testület menünél NEM kértem hivatkozási számot, akkor ugye semmit se inditottam el? Többi a hsz-be.

Figyelt kérdés

Azért kérdem mert ezt irja " Bele egyezel, hogy megküldöd ezt az adatot egy hivatalos vitarendezési testületnek amely a hivatkozási szám alapján további információt kérhet a vita rendezésének elősegitése céljából. "

NEM KÉRTEM hivatkozási számot, volt X és vissza nyil is az ablakon, bezártam ugye nincsen semmi kötelezettségem?? (volt 1 menü hogy elolvashatom, hogy mi a vita rendezési testület, igy kerültem ide). Kicsit most megvagyok ijedve, hogy van e kötelezettség...

Szerintem jogtalanul törölték a posztom és csak olvasgattam milyen lehetőségeim lehetnek felül vizsgálatot kérni, úgy jutottam ide, de megismételném nem kértem hivatkozási számot, ez a szöveg a kék gomb alatt volt halványan, ahol a számot kérhettem. A Facebook se irta ki, hogy bármi is elindult volna.

máj. 8. 07:45
 1/2 MDaniel98 ***** válasza:
Akkor nem indítottál el semmit.
máj. 10. 08:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én nem értek hozzá, és megijedtem. Tényleg csak azt nyomoztam egyáltalán hol kérhetek felülvizsgálatot semmi ilyet nem akartam csinálni . (aztán rájöttem felesleges macera még az is ha csak magától a facebooktól kérsz vizsgálatot )
máj. 10. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!