Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha abortusz emberi jog akor...

Ha abortusz emberi jog akor az eutanázia miért nem az? Nem sérti ez az alapvető emberi jogaink?

Figyelt kérdés
Mint állampolgárok nem rendelkezhetunk teljes mértékben a saját testunkel?

ápr. 19. 16:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy meg sem próbálnak megmenteni téged, mert a szomszédban a 8 éves kislánynak kell a veséd, vagy mert valaki más 100 ezer eurót fizetne érte
ápr. 20. 15:14
 22/27 A kérdező kommentje:

21# ez nem pénzért megy legfeljebb csak a maffia körökben de azok meg kiszedik egészséges emberekből is minden gond nélkül nem fogják megvárni meg jön 1 donor .

Voltál is ilyen ügyek hogy elraboltak embereket és szétszedték őket .

Vesét meg simán lehet vásárolni a fekete piacon elmész egy szegény országba 50 e euróért önként adják oda .

Kórházba aki bekerül ott már nem pénzért megy

ápr. 20. 15:38
 23/27 Justinianus ***** válasza:
8%

"és csak mi Z generáció maradunk az Alfa generációval együtt"

Ha majd ti, mobiltelefon nyomkodáson kívül munkára és minden másra is teljesen alkalmatlan generáció marad, tényleg kulcsfontosságú kérdés lesz hogy minek éltek...

ápr. 21. 02:30
 24/27 anonim ***** válasza:
20%
Én a Tiktoknak élek. Az baj?
ápr. 21. 04:46
 25/27 A kérdező kommentje:

23# azért élünk hogy ez az ország Európa legyen ne Kazahsztán.

Fő baj az hogy úgy letettek nevelve hogy egy torz világképet kaptatok folyamatos ellenség keresel.

Mi már azért látjuk maskep a világot mert mi ugyan azokat a filmeket zenéket közösségi média platformokat használtuk mint a nyugat európai fiatalok szóval igazából nincs különbség hála az internetnek és a közösségi médiának.koztunk és pl egy német fiatal között ugyan azt nézzük

Ugyan azt csináljuk.

Ti idősebbek meg úgy szocializalodtatok hogy minden ország fiatalsága más volt .

Az alfa generáció az igazán telefonfuggo 2010 után születettek, okos telefon a cumi mellet már hozzájuk nőt,nekem is soknak tűnik de minden generáció ezt mondja aztán valahogy mégis megy minden tovább .

Abban bízom hogy mivel ők is vilagpolgarok lesznek látják mi van nyugaton és mi nálunk lesz összehasonlítás milyen országot akarnak.szerintem humánus megértő elfogadó ország kellene hogy legyünk olyan ami támogat nem ami erőszakkal gatol .

ápr. 21. 06:27
 26/27 anonim ***** válasza:
67%

Én úgy gondolom, hogy az eutanáziát is legalizálni kéne, viszont nem úgy, hogy akkortól kezdve boldog boldogtalan csinálhatja. Nem. Azt is ugyanúgy korlátozva, mint az abortuszt is. Ott is, szituációtól függően 12. Vagy a 18. Hét végéig lehet elabortálni a magzatot, nem akármikor akárhogyan.

Az eutanáziát én úgy tenném elérhetővé, hogy csak azzal történhessen meg, aki nagyon idős és vagy nagyon beteg, szenved, és ez nem is lesz jobb.

ápr. 21. 10:56
 27/27 anonim ***** válasza:
68%
Max egészségügyi okokból kifolyólag vezetném semmi másra.
ápr. 22. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!