2/10 anonim válasza:
Az is olyan mint a herbál, senki nem tudja hogy hogyan fog téged szétcsapni
4/10 anonim válasza:
A herbál az szintetikus THC, nevezték régen Spice-nak is Ugyan olyan szintetikus méreg mint ez a THCP, csak mostanában vape fluidokba teszik bele a vegyszert.
Láttam már embert totálisan elbutulni a herbál miatt, ez szerintem veszélyesebb is.
5/10 anonim válasza:
a herbálnak semmi köze a thc-hoz. zsálya körömlakklemosóba áztatva.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
a herbál undorító,semmi köze a fűhöz. zsálya körömlakklemosóba áztatva.
8/10 anonim válasza:
Ez a szar is ugyan az mint a többi szintetikus marihuána, annyi a különbség hogy adtak hozzá néhány szénatomot.
9/10 anonim válasza:
Thcp-t nem ajánlom.
Virágot vett belőle haverom, nem vapet
Eltolták még másnap is érezték, be se ment inkább melózni. Ami kellemesebb az talán a hhch vagy a h4cbd
10/10 anonim válasza:
Hemp Heaven-t ajánlom, főleg a THCPO Vapeket sztem pont, hogy nagyon jók és ugyanaz a hatás, mint a rendesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!