A közterületi kamerák felvételei kihez futnak be és meddig őrzik meg azokat?
"van kamera, de van értelme még 8 nap után is feljelentést tenni? vissza tudják nézni vagy nem?"
Van
30 napig
8 napig tarolnak felvételt alap esetben.
Indokolt esetben, ezt letöltik és 30 napig tárolják. Utána törlik.
kösz. hát akkor ez elég sok opció. és én ezt magam tuti nem tudom kideríteni.
de hogy van az a 8 és 30 nap? hát ha indokolt eset, azaz van rajta valami, akkor úgyis eljárás indul és az anyag része lesz, nem? vagy hogy kell érteni ezt a 30 nap utáni törlést?
ugye annyit beszéltek az országos kamerarendszerről meg arcfelismerésről, szoftveres elemzésekről stb, hogy azt hittem, ennél komolyabban megy a dolog.
akkor ezek szerint még csak nem is mindegyiket rögzítik? hááát ... érdekes.
Nem törlik, hanem felülírja magát. Minden rögzítőn, rögzítő szoftverben be lehet állítani a felvételek tárolásánál vagy adatmennyiségi vagy időlimitet.
Amikor ezt eléri az első felvételeket elkezdi felülírni. Ez így működik, nem kézi törlés van.
akkor tegyük fel egy nagyobb áruházban lopást hajtanak végre!! szóval bűncselekmény van!!
azokat a felvételeket a rendőrök meddig tudjak vissza nézni?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!