Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elküldhet-e a biztonsági őr a...

Elküldhet-e a biztonsági őr a pláza elől?

Figyelt kérdés
Üldögéltem az Allee előtti padon 11 körül. Jött a biztonsági őr, hogy zárva vannak, és az magánterület, és menjek az út túloldalára. Az akkor nem közterület? Megteheti ezt? Akkor el se lehetne arra sétálni 9 után, mert magánterületet sértek? vagy csak az egész ember full kamus volt. Sehová nem volt kiírva, hogy ne lehetne ott lenni, vagy hogy magánterület lenne.

ápr. 9. 09:15
1 2
 11/11 anonim válasza:

Hát, azt, hogy most magától volt-e ilyen túlbuzgó, vagy kiadta neki a felettese, hogy zavarjon el mindenkit, azt nem tudjuk megmondani, de az biztos, hogy nem egyértelmű a helyzet, hogy mi számít a pláza területének.

[link] - feltételezem, hogy valahol itt lehetett, mert az Allee többi oldala felől nincsenek padok. Az addig oké, hogy a pláza területe magánterület, na de felirat/jelzés vagy kordon híján honnan kéne tudni egy járókelőnek, hol kezdődik ez a terület? Itt a probléma.

Én néhány éve az egyik vidéki plázában jártam kissé hasonlóan. Ültem és mobiloztam békésen benn a folyosón az egyik padon és egyszercsak jött a szekus, hogy mit csinálok én ott mert már egy órája is itt láttak, és nem tetszik a vezetőségnek. Mondtam, hogy egy ismerősre várok, így nem küldött el (épp vezetni tanultam és amíg az oktatóm elment egy másik tanulóval, bent vártam rá, nem volt kedvem kint rohadni a nyári 40 fokban). Nem vagyok hajléktalan, tisztálkodom rendesen, tiszta ruhában járok, ültem a padon, tehát nem feküdtem vagy hasonló, nem zargattam/zaklattam a többi járókelőt, szóval nem igazán értem, hogy mit láttak rajtam ami nem tetszett nekik...

ápr. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!