Ha a párom büntetett előéletű, akkor melyik külföldi országokba nem utazhatunk?
A vízumkötelesekbe biztos nehezebben vagy egyáltalán nem.
Sima határátlépésnél a határőr csak akkor foglalkozik ilyenekkel ha külön jelzést kap a hatóságoktól mert éppenséggel figyelik.
Te most miről beszélsz?
Írtam én valahol, hogy nem utazhat?
Saját tapasztalat alapján válaszoltam és hidd el ha büntetve voltál akkor Amerikába vagy Izraelbe tuti hogy nem engednek be.
Olvasd el még egyszer az első válaszomat.
Pl. az USA-ba 90 napos turista tartózkodáshoz elég érvényes ESTA (Electronic System for Travel Authorization) jóváhagyás.
Ennél nem akadály kisebb bűncselekmény, büntetett előélet hatálya alatt állás.
“ Előfordult, hogy letartóztatták vagy elítélték olyan bűncselekményért, amely komoly vagyoni kárt, vagy személy vagy kormányzati hatóság elleni súlyos sérülést okozott?
Igen Nem
* C) Megsértett valaha illegális kábítószerek birtoklásával, használatával vagy terjesztésével kapcsolatos bármilyen törvényt?
Igen Nem
* D) Tervez részt venni vagy részt vett-e valaha terrortevékenységekben, kémkedésben, szabotázsakciókban vagy népirtásban?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!