Gyermekelhelyezési per előtt állok. Én az anyuka vagyok. A bíróság az ügyet hol tárgyalja pontosan? Mert az apuka Több száz km-re keresett magának ügyvédet. Kérheti hogy az ügyet máshol tárgyalják? Vagy hogy működik ez?
Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 22:01
1/7 anonim válasza:
A gyermek lakóhelye szerinti bíróságon indul meg. Az ügyvéd tök mindegy hol van.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2024. márc. 30. 22:29
4/7 anonim válasza:
Úgy is te kapod meg ha nem vagy alkoholista vagy ilyesmi
5/7 anonim válasza:
Az eddigi lakóhelye is számít a picinek.ha véletlenül te mentél el az eddigi lakóhelyetekről.
4/4 es ne írj butaságokat.Ha az apuka is szeretné a gyermeket ugyan akkora esélye van.
6/7 anonim válasza:
12 hónapos kislány,akit még szoptattam azt vette el tőlem az apuka.. jó ügyvédje volt. De már belláttam,hogy nem voltam jó szülő.nézni fogják a múltat is. És reménykedjünk hogy nincsenek tanuk illetve bizonyítékok.Nem láttam el azokat amiket kellett volna. Pedig otthon voltam. Az apuka könyörgött az elején hogy próbáljuk meg újra. Akkor az ismerőseimre hallgattam. A volt párom a bíróság miatt sem akar már tőlem semmit és kerül is. Pedig látom rajta amikor le megyek a kislányhoz hogy még szeret...
7/7 anonim válasza:
Az elején azt hittem ez lesz jó nekem meg a kislánynak.A gyermek a lényeg. Biztos nem tudjátok megbeszélni a dolgot?
Szegény gyermek nem tehet semmit,mégis ő az áldozat. Neki anyára apára ugyan úgy szüksége van.
Üdv.: 36 éves egyedülálló anyuka a kislányával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!