Ha valakit elküldök melegebb éghajlatra, azért beperelhet?
Folytatás: és az ingatlanos azt válaszolta neki, hogy "ha ilyen hangnemben beszélsz velem, akkor feljelentelek".
Tudom, hogy az amerikai jog más mint a magyar, de nálunk, ha pl hasonló módon elküld valaki valakit a p*csába, azért fel lehet jelenteni?
Vagy ha esetleg odaírja még pluszban, hogy "te g*ciláda, a k*rva anyád!"
Ilyen esetekben fel lehet jelenteni bárkit is? Ennyi erővel a Facebook összes kommentelője feljelenthetné a másikat.
Tudja valaki, erre milyen jogszabályok vannak itthon?
Nyilván azért mert valakivel csúnyán beszélek, szitokszavakat használok melléknévként, de nem rá, pl "hagyjál békén a kib*szott g*cibe" az más kategória, mint a "hagyjál békén, te kib*szott g*ci!".
Szerintem nevetséges kategória ilyenért a bíróságra menni, de kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye...
#3 ja persze ez is jogos...
gondolom aki ezzel fenyegetőzik, az inkább fél vagy figyelemfelkeltés vagy ostoba vagy ezzel próbál nagyon okosnak tűnni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!