Ugye már nem lehet ebből semmi gond?
a 17 49-nek
Ja majd visszanézitek mi? A szomszédom rendszeresen járt lopni a corába és csak 2 év után fogták meg. Nem jött össze a kutyazsákos trükkje. De addig rendszeresen lopott legót, xboxos játékokat stb. Ja és amikor elkapták nem volt nála személyi kihívták a rendőröket és amíg kiértek vigyorogva mesélte a főnöknek, hogy miket csinált (persze ő azt mondta, hogy hallota a cigányoktól a kocsmában de ő csinálta). Amikor a rendőrök kijöttek akkor álítólag úgyráztak a főnökkel kezet mint valami igazság bajnokai :)
aztán elkeztek beszélgetni a főnökkel és feltartották szegény szomszédomat és ezért neki kellett odaszólni a rendőröknek: elnézést én vagyok a bűnelkövető. Ő mondta. Meg még annyit, hogy a főnöknek tök vörös volt a feje egész idő alatt még ki is zavarta a biztonsági őröket. :)
szóval te 17 49-es elfogok menni az üzletbe ahol főnök vagy és ki fogom rúgatni magam de úgy, hogy te lészel a ludas és téged is ki fognak rúgni ezért aztán mehetsz valami kubikus munkát csinálni. Dögöljenek meg a főnökök.
bár mondjuk mér lusta vagyok törölni ezért írom, hogy nem téged foglak kirugatni mert a te munkád az kell, hanem valami olyan embert aki szegény szerencsétlen árúfeltöltőknek a főnöke.
Most már nem.
Viszont ne haragudj, de hogy juthatott eszetekbe, h pont eg tálca tojáson spóroltok?! :DDD Sztem ez azért annyira kis tétel....nem tudom, nem értem tényleg, de mind1...
17:49-
Ilyen írásképpel, és fogalmazási ambíciókkal lettél kereskedelmi igazgató?
meg ez a szöveg.....Valószínű, h egész éjszaka figyelmesen visszanézték az aznapi fölvételeket, aztán kitűnő arcmemóriájuknak köszönhetően a legközelebbi alkalomkor RÁVETIK magukat az illetőre.
Ne röhögtess már.....
Ez kamu. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!